Veum Ballklubb

«Bli kjent med» Jon H. Haugen

I år ønsker vi at dere skal bli bedre kjent med alle i Veum Ballklubb, både de rundt, men spesielt spillerne. Dermed har vi lansert "Bli kjent med", ingen original idé, men en fin måte for å bli bedre kjent med oss.

I år ønsker vi at dere skal bli bedre kjent med alle i Veum Ballklubb, både de rundt, men spesielt spillerne. Dermed har vi lansert «Bli kjent med», ingen original idé, men en fin måte for å bli bedre kjent med oss.

Navn: Jon H. Haugen

Alder: 33

Posisjon på banen: Trives på midtbanen, Ving

1. Hva gjør du utenom fotballen? (jobb/studier)
Jeg jobber i film- og tv-bransjen med casting. Hensikten med jobben er å rollebesette, finne karakterer eller deltagere til prosjekter i forskjellige format. Det har vært mye reality og tv-serier de siste årene. Legg deg gjerne inn i arkivet vårt, www.sandcasting.no.

2. Hvem er ditt største forbilde?
Jeg har ingen forbilde, men jeg ønsker å være ett for min sønn. Har nok et underliggende mantra om å være mot andre slik jeg vil at andre skal være mot meg.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Min samboer og familien min.

4. Hva er best med Veum?
Inkludering og kameratskap. For min del må fotball først å fremst være gøy, og det føler jeg Veum bidrar til.

5. Hvem er den største hissigproppen på banen?
Vanskelig å si siden jeg er såpas ny i troppen. Sier meg selv enn så lenge selv om jeg vet at det er ikke sant.

6. Hvilken plass ender Veum på i årets 7.divisjon?
Tipper vi kommer på en sterk 3.plass.

7. Hvilket lag utenfor Norge holder du med?
Manchester United

8. Hva er ditt beste fotballminne?
Kanskje da FFK vant cupen i 2006.

9. Hva var høydepunktet i sesongen 2023?
Jeg startet å trene med Veum nå vinter, så mitt høydepunkt av det jeg rakk i 2023 er å score på direkte frispark i romjuls-cupen.

10. Hvilke personlige mål har du på banen i sesongen 2024?
5 mål & 5 assist

Del med dine venner

Se andre innlegg

Bli kjent med

«Bli kjent med» Jonas Brede Tronvold

I år ønsker vi at dere skal bli bedre kjent med alle i Veum Ballklubb, både de rundt, men spesielt spillerne. Dermed har vi lansert «Bli kjent med», ingen original idé, men en fin måte for å bli bedre kjent med oss.