Veum Ballklubb

Seier i andre treningskamp – Lervik J17

Gutta blir bedt på kamp mot Lervik J17 på Lervikbanen. Etter en skuffende første omgang gikk vi inn i garderoben med en 4-2 ledelse. Vi byttet formasjon og keeper i pausen. Dommeren kom med noen forferdelige rare valg, og noen rop fra benken sørget for gult kort til Filip. Linus kom av banen, og vi scorte 3 mål på 3 minutter. Resten av kampen var ren overkjøring, vi ender kampen med 9-2 seier. Takk til Lervik for frukt, mellombar og god stemning.

Del med dine venner

Se andre innlegg

Bli kjent med

«Bli kjent med» Jonas Brede Tronvold

I år ønsker vi at dere skal bli bedre kjent med alle i Veum Ballklubb, både de rundt, men spesielt spillerne. Dermed har vi lansert «Bli kjent med», ingen original idé, men en fin måte for å bli bedre kjent med oss.